Jesteśmy wyjątkową społecznością gromadzącą wszelkie informacje dotyczące inwestycji budowlanych. Promuj swój region dodając nowości i pokazując jak się rozwija. Dzięki naszemu portalowi dochodzi do współpracy pomiędzy deweloperami, firmami budowlanymi, lokalnymi samorządami.
[Kraków] Murale / GraffitiWątek przeznaczony do zamieszczania zdjęć murali oraz graffiti - przemyślana sztuka malarska, legaln… |
17.01.2021 Ptaki - os. Na Kozłówce
[Kraków] Murale / Graffiti
![]() |
Centrum Muzyki Cichy Kącikhttps://gazetakrakowska.pl/krakow-rozstrzygnieto-konkurs-na-projekt-centrum-muzyki-w-cichym-kaciku-… |
https://gazetakrakowska.pl/krakow-rozstrzygnieto-konkurs-na-projekt-centrum-muzyki-w-cichym-kaciku-…
Centrum Muzyki Cichy Kącik
Warsztat dla RenaultWitam. Tak jak w temacie - poszukuję sprawdzonego warsztatu w okolicach Krakowa, w którym w porządny… |
Moja kuzynka wczoraj mi powiedziała że jak zepsuł jej się samochód to skorzystała z warsztat Fo…
Warsztat dla Renault
Wyposażenie gabinetówDzień dobry. Powoli przymierzamy się do wyposażania gabinetów specjalistycznych w nowej przychodni i… |
Niestety nie znam. Natomiast ja też chce otworzyć swój biznes, ale moją specjalizacją będzie medycyn…
Wyposażenie gabinetów
![]() |
[Kraków] Komisariat Policji, ul. MochnaniecNowy komisariat to trzykondygnacyjny budynek o powierzchni 1,5 tys. mkw. z podziemnym parkingiem na… |
Nowy komisariat to trzykondygnacyjny budynek o powierzchni 1,5 tys. mkw. z podziemnym parkingiem na…
[Kraków] Komisariat Policji, ul. Mochnaniec
![]() |
[Kraków] Przychodnia Lekarska, os. II Pułku Lotniczego 22Remont elewacji, termomodernizacja budynku opieki lekarskiej. Kraków, Nowa Huta, osiedle II Pułku Lo… |
Remont elewacji, termomodernizacja budynku opieki lekarskiej. Kraków, Nowa Huta, osiedle II Pułku Lo…
[Kraków] Przychodnia Lekarska, os. II Pułku Lotniczego 22
![]() |
[Kraków] Muzeum Inżynierii Miejskiej, ul. Św. Wawrzyńca 15Remont, rozbudowa, przebudowa budynków Muzeum Inżynierii Miejskiej. Kraków, Kazimierz, ulica Św. Waw… |
Remont, rozbudowa, przebudowa budynków Muzeum Inżynierii Miejskiej. Kraków, Kazimierz, ulica Św. Waw…
[Kraków] Muzeum Inżynierii Miejskiej, ul. Św. Wawrzyńca 15
![]() |
[Kraków] Kościół, ul. BobrzyńskiegoBudowa kościoła wraz z plebanią, P.W. Św. Jana Pawła II. Kraków, Pychowice, ulica Profesora Michała… |
Budowa kościoła wraz z plebanią, P.W. Św. Jana Pawła II. Kraków, Pychowice, ulica Profesora Michała…
[Kraków] Kościół, ul. Bobrzyńskiego
![]() |
[Kraków] Pomnik Józefa DietlaRemont, przebudowa otoczenia pomnika Józefa Dietla. Kraków, Stare Miasto, ulica Franciszkańska - Pla… |
Remont, przebudowa otoczenia pomnika Józefa Dietla. Kraków, Stare Miasto, ulica Franciszkańska - Pla…
[Kraków] Pomnik Józefa Dietla