Miasto

Popularne miasta

Wrocław

  • 2692 inwestycje
  • 15556 wiadomości
  • 7843 ogłoszeń
  • 400 firm

Kraków

  • 2975 inwestycje
  • 5870 wiadomości
  • 1250 ogłoszeń
  • 227 firm

Warszawa

  • 1839 inwestycje
  • 6441 wiadomości
  • 376 ogłoszeń
  • 497 firm

Poznań

  • 291 inwestycje
  • 1146 wiadomości
  • 119 ogłoszeń
  • 49 firm

Katowice

  • 299 inwestycje
  • 1806 wiadomości
  • 0 ogłoszeń
  • 62 firm

Lublin

  • 203 inwestycje
  • 1376 wiadomości
  • 0 ogłoszeń
  • 26 firm

Gdańsk

  • 117 inwestycje
  • 1093 wiadomości
  • 1 ogłoszeń
  • 14 firm

Łódź

  • 72 inwestycje
  • 892 wiadomości
  • 0 ogłoszeń
  • 27 firm

Białystok

  • 74 inwestycje
  • 367 wiadomości
  • 0 ogłoszeń
  • 63 firm

Szczecin

  • 81 inwestycje
  • 690 wiadomości
  • 17 ogłoszeń
  • 31 firm

Bydgoszcz

  • 33 inwestycje
  • 290 wiadomości
  • 1 ogłoszeń
  • 11 firm

Toruń

  • 27 inwestycje
  • 365 wiadomości
  • 0 ogłoszeń
  • 3 firm
forum / Produkty finansowe / Kryptowaluty - opinie
28 9449

Kryptowaluty - opinie

  • hektorr89
    hektorr89 136
    05.10.2016, godz. 10:19
    Co sądzicie o kryptowalutach takich jak bitcoin? - warto waszym zdaniem w nie inwestować?
  • paatryk190
    paatryk190 97
    05.10.2016, godz. 12:56
    W przeszłości inwestowanie w kryptowaluty (zarabianiu na zmianie ich wartości) było bardzo opłacalne, obecnie nadal jest, choć mniej i jest też bardziej ryzykowne. Jeśli planujecie kupno jakichś kryptowalut, jak np. bitcoina, to na http://cryptonews.pl/kurs-cryptocoins/ są aktualne kursy.
  • nataliaa873
    nataliaa873 59
    17.07.2017, godz. 13:45
    hektorr89 napisał:
    Co sądzicie o kryptowalutach takich jak bitcoin? - warto waszym zdaniem w nie inwestować?

    Warto, zyski są bowiem wysokie, ale trzeba się liczyć z ryzykiem. Można je jednak ograniczyć, choćby handlując nimi jedynie na sprawdzonych giełdach i kantorach - bezpiecznie można kupić bitcoiny m.in. na https://coinroom.com inne wirtualne waluty zresztą także. Przed inwestowaniem trzeba jednak utworzyć portfel bitcoin - w sieci jest opisane co i jak.
  • wikorka
    wikorka 19
    24.08.2017, godz. 15:17
    Szczerze mówiąc nie jestem przekonana co do tego typu inwestowania. Lepiej już w tradycyjną walutę zainwestować i śledzić jej kursy np u nich https://www.tms.pl/rynek/kursy-walut . Można tam tez przez internet wymieniać walutę. Według mnie jest to mega wygodne :)
  • yanka
    yanka 63
    14.09.2017, godz. 19:06
    Tak, w 100% zgadzam się wiktorka. Także znam tą stronę i szczerze mogę wszystkim ją polecić, bo jest naprawdę godna uwagi. Ja aktualnie śledzę kurs funta właśnie tutaj https://www.tms.pl/rynek/kursy-walut/kurs-gbppln 
  • runkun
    runkun 754
    27.09.2017, godz. 14:05
    Raczej bym w to nie wchodziła.
  • Crypto90
    Crypto90 1
    09.10.2017, godz. 18:49
    Cześć,

    Ja osobiście uważam, że inwestycja w kryptowaluty to naprawdę bardzo interesujący temat. Sam od dłuższego czasu się tym zajmuję i jeśli ktoś jest zorientowany i na bieżąco śledzi oraz rozwija swoją wiedzę na temat kryptowalut może zarobić naprawdę fajne pieniądze.
    Osobiście polecam stronę internetową BitBay (oto darmowy link rejestracyjny: https://auth.bitbay.net/ref/150545 )

    Dlaczego BitBay?! Ponieważ jest to zajmująca I miejsce na polskim rynku giełda kryptowalut, która rozwija się w szybkim tempie umożliwiająca inwestycję w kryptowaluty typu Bitcoin, Ethereum, Lisk a nawet Game credit.

    Za każdą transakcję (czyt. kupno/sprzedaż kryptowaluty) BitBay pobiera 0.43% prowizji. Jest to naprawdę groszowa prowizja, której nawet nie odczujecie. Rejestrując się za pomocą mojego linku zapewniacie mi 20% z tych 0.43% prowizji jaką pobiera BitBay, więc Wy nic nie stracicie, a ja mogę zyskać. Za to ze swojej strony mogę zagwarantować pomoc w działaniu w BitBay poprzez maila: kryptowaluty90@wp.pl. Rejestracja jest darmowa i nie wymaga podania Waszych danych osobowych, chyba, że będziecie zarabiać na tej giełdzie 15 tyś euro to wtedy o weryfikację danych poproszą, ale na początku nie ma takiej potrzeby :)
  • Agata Krajewska
    Agata Krajewska 1
    27.12.2017, godz. 13:17
  • travol
    travol 141
    22.08.2018, godz. 11:18
    Kryptowaluty powstały jako odpwiedź na zapotrzebowanie związane z nowoczesną gospodarką opartą na wiedzy. Wymagania mają związek z koniecznością sprawnego przepływu usługi, a zwłaszcza kapitału. I BTC - czyli największa obecnie kryptowaluta, daje oczywiście taką możliwość. Jej wzlotu i upadki są bardzo podobne do wzlotów i upadków walut narodowych - patrz lira turecka.
    Dodam jeszcze od siebie, że całkiem dobrą opcją jest możliwość korzystania z giełd kryptowlaut, które powstają w dużej ilości. Za BTC możemy rozliczać się normalnymi przelewami. Wystarczy jedynie założyć konto bankowe chociażby w Nest Banku: https://konto-w-banku.pl/nest-bank-opinie/
  • Iga25
    Iga25 142
    04.09.2018, godz. 15:21
    Kryptowaluty to jest sposób na biznes, ale większość idzie teraz w biogospodarkę. Dlaczego? O tym możecie porozmawiać ze specjalistami podczas Kongresu Biogospodarki 2018 w Łodzi. Wystarczy się zapisać tu https://elodzkie.pl/wydarzenia/kongres-biogospodarki-ebcl-2018 . Ja z rodzicami się wybieram. 
  • ksaw
    ksaw 337
    20.10.2018, godz. 23:32
    Myślę, że warto sobie zerknąć tutaj https://icenter-polska.pl . Są tam bowiem trzy propozycje zarabiania. Można pomnażać kryptowalutę  . To projekt zakrojony na szeroką skalę. Warto zastanowić się nad tego typu rozwiązaniem. Na stronie jest wszystko dokładnie opisane. Propozycja jest niewątpliwe warta uwagi. 
  • zala
    zala 6
    13.05.2019, godz. 23:33
    Na Tokeneo są opinie giełdach kryptowalut . Można się sporo dowiedzieć i tę wiedzę wykorzystać w praktyce. Co do samych kryptowalut, to dają wiele możliwości. Nie da się ukryć, że dzięki nim można naprawdę wiele zarobić. Na Tokeneo macie poradniki i sporą dawkę informacji, które pomogą osiągnąć upragniony cel. Wszystko w jednym miejscu. 
  • jugoton
    jugoton 18
    17.05.2019, godz. 11:53
    Dla mnie krypto są dokładnie takim samym tematem jak każdy inny. XTB wam coś mówi? Mają 25 par związanych z krypto, można z tym działać i wyciągnąć całkiem niezłe zyski, no ale właśnie – najpierw odpowiednia wiedza. Potencjał inwestycyjny jest spory, da się  z tego całkiem sporo wyciągnąć, ale bez doświadczenia i odpowiedniej analityki niczego z tego nie wyciągniecie. 
  • kordek
    kordek 315
    30.06.2019, godz. 09:18

    hektorr89 napisał:
    Co sądzicie o kryptowalutach takich jak bitcoin? - warto waszym zdaniem w nie inwestować?

    W Iranie kopią go nawet w szkołach i meczetach. Energetyka kraju pada :)
  • papkin
    papkin 1
    01.08.2019, godz. 16:50
    Hej,

    "Pi" to nowa kryptowaluta stworzona przez grupę doktorów Stanforda.

    Póki co projekt jest bardzo świeży, swoją premierę miał 14 marca 2019 i nie jest jeszcze notowany na żadnej giełdzie. Data debiutu giełdowego planowana jest na Q4 2019 roku.

    Pi Network, bo tak brzmi pełna nazwa aplikacji jest mobilną platformą do kopania kryptowaluty "Pi", która dostępna jest w wersja BETA na Android i iOS. Aby do niej dołączyć potrzebujesz jedynie zaproszenia od innego zaufanego użytkownika sieci, bez tego dołączenie do niej, ani kopanie nie będzie możliwe.

    Z każdym dniem rośnie społeczność Pi Network. W chwili obecnej platforma skupia już ponad 100 000 aktywnych użytkowników.

    Dlaczego warto zainteresować się tym projektem?

    100% zdecentralizowana - "Pi" jest bezpieczną, niezmienną i nie podrabialną cyfrową walutą.

    Wystarczy telefon - działa na Twoim telefonie z systemem Android lub iOS i praktycznie nie zużywa jego zasobów ani baterii.

    Przyjazna dla Ciebie i naszej planety - łatwa w użyciu, nie generuje kosztów energii elektrycznej (jak standardowe kopalnie np. Bitcoina)

    Pobierz aplikację, zainstalują ją na swoim telefonie i zacznij zarabiać już teraz! Za darmo i nie zużywając baterii Twojego telefonu.

    Jeśli nie masz jeszcze zaproszenia, możesz skorzystać z mojego linku referencyjnego:

    www.minepi.com/Papkin

    Lub zainstaluj aplikację "Pi Network", ściągając ją uprzednio na swój telefon z Google Play lub APP Store i wpisz nazwę użytkownika (Papkin) w polu "Invitation code".

    Papkin
  • tess34
    tess34 733
    13.08.2019, godz. 11:35
    Ktoś z Was się tym zajmuje?
  • Krypovnik
    Krypovnik 2
    23.08.2019, godz. 15:18
    Cóż, jak dla mnie, im dalej, tym bardziej oficjalnie. Czy ci się to podoba, czy nie, ale teraz budzi się rozporządzenie i zdaje sobie sprawę, że należy to zrobić, wszystko jest legalne. W przeciwnym razie ludzie będą nadal robić wszystko anonimowo i nie dbają o wszystkie prawa. Tak więc, nawet teraz otwarte, oficjalne platformy, giełdy takie jak ta https://whitebit.com/ zyskują popularność. Dzięki nim ludzie będą bardziej lojalni wobec krypto i blockchain.
  • boddekk
    boddekk 88
    27.08.2019, godz. 14:22
    A ktoś z Was jest zainteresowany tzw. kopaniem kryptowalut? Potrzebne są do tego specjalne urządzenia - poczytajcie KopanieBitcoin.pl 
    Właśnie poznaję ich zalety, bo jest np. sprzęt o nazwie GPU/CPU. Szacunkowy przychód przy skorzystaniu z takiej koparki, jak czytałem wynosi 350$+1200$=1550$ miesięcznie. Co sądzicie o takich udogodnieniach? Ktoś korzysta i może mi coś poradzić, jako początkującemu? 
  • Kępka
    Kępka 1
    17.09.2019, godz. 10:37

    Witam, temat godny zainteresowania, już od dłuższego czasu wczytuję się w zagadnienia związane z kryptowalutami, oczywiście ma jeszcze wiele pytań i wątpliwości, ale ostatnio natrafiłem na dobrą stronkę, dzięki której troszkę mi się rozjaśniło dla zainteresowanych podam https://link.do/BlczW bo tak jak pisałem warto się tym zainteresować, ja wchodzę

  • jugoton
    jugoton 18
    18.09.2019, godz. 10:29
    Macie przecież system XTB, a w nim dostęp do 25 par kryptowalutowych. Nie tylko bitcoin, ale również inne tematy. Na tym można naprawdę nieźle zarobić. Ile? To zależy od wiedzy. Decyzje nie mogą być podejmowane przypadkiem, tylko na bazie wiedzy, analityki i poszukiwania rozwiązań. Generalnie da się tak zarobić dużą kasę, tylko każdy krok musi być przemyślany.
  • Marysia Jaworska
    Marysia Jaworska 24
    08.11.2019, godz. 23:13
    Radzę też zerknąć sobie tutaj http://tokenlab.co/pl/ . Coraz więcej osób decyduje się na inwestowanie w kryptowaluty. Nie da się ukryć, że w ten sposób można wiele zarobić, zwłaszcza, że biznes nie jest jeszcze zbyt popularny. Teraz nie ma co trzymać pieniędzy na lokatach czy też kontach oszczędnościowych. Pieniądze muszą bowiem pracować. To jest ważne. 
  • mpire24
    mpire24 11
    31.12.2019, godz. 16:43
    Oczywiście, w kryptowaluty inwestować warto. Moim zdaniem powinno się je traktować jako dywersyfikację swoich inwestycji. Chcąc dokonać ich zakupu, należy na początku dokonać wyboru kantoru. Tutaj: https://kryptomaniak.pl/kantory-kryptowalut można przeczytać o nich nieco więcej.
  • jugoton
    jugoton 18
    03.01.2020, godz. 10:33
    Chyba było już wszystko powiedziane na ten temat. W systemie XTB macie każde rozwiązanie, jakie ma znaczenie. Dalej to już kwestia dopasowania wszystkich niezbędnych elementów. Rynek wygląda, jak wygląda. Macie różne krypto. Nie chodzi o działanie wyłącznie z bitcoinem. Działa się z takimi tematami, o których macie pojęcie. 
  • Andrzej Miro
    Andrzej Miro 1
    19.01.2020, godz. 11:10
    Pi network wygląda obiecująco na duże zyski w przyszłości minepi.com/AndyMk44
  • agatkaxx
    agatkaxx 15
    12.02.2020, godz. 16:45






    Ja osobiście od ponad roku inwestuje już tylko i wyłącznie w BitCoiny na platformie https://kryptohajs.pl
    Na start nie wymagało to ode mnie żadnej wiedzy, wszystkiego się nauczyłem tam od specjalisty który doradzał mi co i jak robić. Aktualnie zarabiam po 3-4 tysiące tygodniowo przy inwestycji tylko 300euro. Wszystkie informacje znajdziesz na https://kryptohajs.pl