Jesteśmy wyjątkową społecznością gromadzącą wszelkie informacje dotyczące inwestycji budowlanych. Promuj swój region dodając nowości i pokazując jak się rozwija. Dzięki naszemu portalowi dochodzi do współpracy pomiędzy deweloperami, firmami budowlanymi, lokalnymi samorządami.
Inwestycja przez wykupOrientuje się ktoś jak w województwie łódzkim wyglądają możliwości transakcji private equity z … |
Erp w firmie produkcyjnejPracujemy w branży metalurgicznej w zarządzaniu produkcją i chciałam się podpytać osób, które mają j… |
KONGRES BIOGOSPODARKIO łódzkim i w ogóle ogólnopolskim biznesie będą rozmawiać specjaliści podczas Kongresu Biogospodarki… |
czy w tym roku będzie kolejna edycja ?
KONGRES BIOGOSPODARKI
Pomiary w miejscu pracyWitajcie, Potrzebuję uzyskać jak najwięcej informacji na temat wykonywania pomiarów środowiskowych.… |
Witajcie, Potrzebuję uzyskać jak najwięcej informacji na temat wykonywania pomiarów środowiskowych.…
Pomiary w miejscu pracy
Sprzątanie dużych powierzchniWitam wszystkich, czy ktoś korzystał z urządzeń firmy http://www.numatic-haerson.pl/ ? Zastanawiam s… |
ja sama sprzatam profesjonalnym srzetem
Sprzątanie dużych powierzchni
Technologie galwaniczneWitam! Poszukuję firmy, która zajmuje się technologiami galwanicznymi. Wpadłem w sieci na taką firmę… |
Witam! Poszukuję firmy, która zajmuje się technologiami galwanicznymi. Wpadłem w sieci na taką firmę…
Technologie galwaniczne
![]() |
[Opoczno] Odlewnia żeliwaPrzedsięwzięcie polega na budowie 2 hal (obiektów) przemysłowych z zapleczem biurowym, socjalnym, ma… |
[Łódź] Zakład Termicznego Przekształcania Odpadów (spalarnia śmieci)Zakład Termicznego Przekształcania Odpadów, (Spalarnia Śmieci) Łódź, Widzew, ul. Andrzejewskiej |
14.06.2015 Miasto wznowiło procedurę zmierzającą do budowy spalarni. Ma ona powstać do 2022 r. Wcześ…
[Łódź] Zakład Termicznego Przekształcania Odpadów (spalarnia śmieci)
[Łódź] Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna (ŁSSE)Informacje ogólne Specjalna Strefa Ekonomiczna (SSE) to wyodrębniona, niezamieszkana część terytori… |
Rekordowy finisz Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna może d…
[Łódź] Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna (ŁSSE)
![]() |
[Konstantynów Łódzki] Polfa Łódź - nowa fabrykaNa terenie Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Konstantynowie Łódzkim powstanie nowa fabryka P… |
Na terenie Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Konstantynowie Łódzkim powstanie nowa fabryka P…
[Konstantynów Łódzki] Polfa Łódź - nowa fabryka
![]() |
[Piątek] Hala WRS DesignWykonanie projektu budowlanego oraz budowa hali produkcyjnej wraz z częścią socjalno-biurową w Piątk… |
Wykonanie projektu budowlanego oraz budowa hali produkcyjnej wraz z częścią socjalno-biurową w Piątk…
[Piątek] Hala WRS Design