Jesteśmy wyjątkową społecznością gromadzącą wszelkie informacje dotyczące inwestycji budowlanych. Promuj swój region dodając nowości i pokazując jak się rozwija. Dzięki naszemu portalowi dochodzi do współpracy pomiędzy deweloperami, firmami budowlanymi, lokalnymi samorządami.
Medycyna estetycznaWczoraj miałem bardzo dużo wolnego czasu i przeczytałem mega interesujący artykuł zastosowanie… |
Wczoraj miałem bardzo dużo wolnego czasu i przeczytałem mega interesujący artykuł zastosowanie…
Medycyna estetyczna
Medycyna estetycznaTak jak w temacie. Kojarzycie może w naszym województwie jakiś naprawdę dobry gabinet medycyny estet… |
W Warszawie godne uwagi jest centrum medyczne https://medicare.med.pl/ które oferuje medyc…
Medycyna estetyczna
Opiekunka osób starszych - praca NiemcyWitam, tak jak w temacie. Chciałabym się zapytać czy orientujecie się gdzie szukać pracy jako opieku… |
Polecam wtedy zajrzeć na stronę https://privatecare24.pl/oferty-pracy/ ich oferty idealnie pasu…
Opiekunka osób starszych - praca Niemcy
![]() |
[Zielona Góra] Młodzieżowy Centrum Kultury i Edukacji "Dom Harcerza" (rozbudowa)Rozbudowa Młodzieżowego Centrum Kultury i Edukacji "Dom Harcerza" |
Nowy artykuł dotyczący [Zielona Góra] Młodzieżowy Centrum Kultury i Edukacji "Dom Harcerza" (rozbudo…
[Zielona Góra] Młodzieżowy Centrum Kultury i Edukacji "Dom Harcerza" (rozbudowa)
![]() |
[Lublin] Dom Słów (rozbudowa)Rozbudowa Domu Słów w Lublinie |
Nowy artykuł dotyczący [Lublin] Dom Słów (rozbudowa) [Lublin] Dom Słów w Lublinie - tak będzie wygl…
[Lublin] Dom Słów (rozbudowa)
![]() |
[Gorzów Wielkopolski] Żłobek, ul. MaczkaŻłobek przy ul. Maczka w Gorzowie Wielkopolskim |
Nowy artykuł dotyczący [Gorzów Wielkopolski] Żłobek, ul. Maczka [Gorzów Wielkopolski] W Gorzowie Wl…
[Gorzów Wielkopolski] Żłobek, ul. Maczka
![]() |
[Gorzów Wielkopolski] Jednostka ratowniczo-gaśnicza Państwowej Straży Pożarnej (przebudowa)Jednostka ratowniczo-gaśnicza Państwowej Straży Pożarnej (przebudowa) |
[Nowa Sól] Strażnica jednostki ratownictwa pożarowego i ekologicznegoKomenda Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej i Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej w Nowej Soli będzie m… |
Nowy obiekt będzie to wielofunkcyjny budynek dwu- i jednokondygnacyjny w kształcie przenikających si…
[Nowa Sól] Strażnica jednostki ratownictwa pożarowego i ekologicznego