Inwestycję wykonał Erbud S.A.. Griffin Real Estate realizuje w mieście Warszawa przy Koszykowa 63 inwestycję Hala Koszyki (rewitalizacja). Inwestycję zaprojektował JEMS Architekci Sp. z o.o.. Oddanie do użytku II kw. 2016.
Hala Koszyki partnerem 3. edycji Konferencji Nowoczesna Gastronomia.
Hala Koszyki została oficjalnym partnerem Konferencji Nowoczesna Gastronomia. Trzecia edycja wydarzenia odbędzie się 23 października 2024 roku w przestrzeni konferencyjnej Hali Koszyki.
Konferencja Nowoczesna Gastronomia, której organizatorem jest Choice Poland, staje się ważnym i wyczekiwanym wydarzeniem w kalendarzu branży gastronomicznej. Doroczne spotkanie ekspertów kulinarnych, właścicieli i zarządców restauracji oraz innowatorów technologicznych jest cenną okazją do wymiany doświadczeń i rozmowy o najnowszych trendach oraz wzrastającej roli technologii w przyszłości całego sektora.
Zbliżająca się właśnie trzecia edycja odbędzie się 23 października w warszawskiej Hali Koszyki. Jako pierwszy polski food hall i inspirujące miejsce spotkań kulinarnych, artystycznych i towarzyskich, Hala Koszyki jest idealnym partnerem dla tego wydarzenia.
„Hala Koszyki od ośmiu lat pełni wiodącą rolę jako miejsce spotkań warszawiaków, oferując nie tylko wyjątkowe doświadczenia kulinarne, ale także tworząc przestrzeń, w której kształtują się trendy gastronomiczne. Naszą ambicją oprócz animowania kulinarnej mapy Warszawy jest także wyznaczanie kierunków rozwoju dla całej branży” – mówi Weronika Maria Kuna, MRICS, Asset Management and Leasing Manager Hali Koszyki z firmy Globalworth.
AI i trendy jutra w gastronomii
Jednym z kluczowych tematów konferencji będzie rosnące wykorzystanie sztucznej inteligencji w branży gastronomicznej, od projektowania menu po optymalizację łańcucha dostaw i przewidywanie przyszłych trendów kulinarnych.
W programie znalazły się też pionierskie bloki tematyczne, odnoszące nie do wpływu nowoczesnych technologii i digitalizacji na usprawnienie działania restauracji, automatyzacji, personalizacji usług oraz rosnącego znaczenia czasu i komfortu dostawy. Pokazane zostaną najlepsze praktyki wykorzystania mediów społecznościowych do promocji restauracji oraz budowania zaangażowania klientów.
Na zakończenie konferencji odbędzie się panel dyskusyjny, w którym udział wezmą Weronika Maria Kuna, MRICS, Asset Management and Leasing Manager Hali Koszyki oraz przedstawiciele firm Knajpa POS i FTB – Pizza & Pasta. Dyskusja będzie dotyczyć integracji technologii z tradycją kulinarną oraz wyzwań związanych z nowoczesnym zarządzaniem lokalami gastronomicznymi.
Hala Koszyki – centrum kulinarnych i artystycznych inspiracji
Hala Koszyki nie tylko łączy wyjątkowe koncepty gastronomiczne, ale także odgrywa kluczową rolę w tworzeniu innowatorskiej przestrzeni wymiany doświadczeń. Dzięki rozbudowanej i uzupełniającej się ofercie gastronomicznej oraz współpracy z uznanymi restauratorami, Hala Koszyki utrzymuje swoją pozycję lidera na warszawskiej mapie kulinarnej. Liczne koncerty i wydarzenia tematyczne organizowane w jej wnętrzach przyciągają tłumy gości, budując silną, różnorodną społeczność i tworząc unikalny klimat do inspirujących spotkań.
Udział w organizacji Konferencji Nowoczesna Gastronomia #3 jest naturalnym przedłużeniem tych działań, podkreślającym znaczenie Hali Koszyki jako miejsca, które kształtuje przyszłość gastronomii w Polsce.